Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de fenouil, détaillé en lanières
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 50 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 100 g de vin blanc moelleux
- 300 g de fond de volaille reconstitué
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1865 kJ / 445 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin à la provençale
1h
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45 min
Lapin à la moutarde
1h
Lapin marengo
1h
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Alicuit de canard
1h
Lapin à la citronnelle en papillote
1u. 10min
Caille aux raisins
45 min
Lapin aux pruneaux
1h
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min