Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de fenouil, détaillé en lanières
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 50 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 100 g de vin blanc moelleux
- 300 g de fond de volaille reconstitué
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1865 kJ / 445 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1 Std.
Alicuit de canard
1 Std.
Effiloché de lapin et fèves au thym
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1 Std.
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45 min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Pintade au chou
1h 10 min
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Lapin à la moutarde
1 Std.