Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'eau
- 300 g de calamars, détaillés en dés
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g d'olives vertes, dénoyautées
- 100 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en quatre
- 50 g de cornichons
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 838 kJ / 201 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmite du pêcheur
50min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 Min
Brochettes de filets de sardine
1 Std. 25 Min
Cotriade
1h
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1h 45min
Salade de rouget
1 Std. 30 Min
Salade de calamar au fenouil
1 Std. 30 Min
Salade bretonne
2 godz. 15 min
Moules à la basquaise
55 Min
Salade de crevettes à la sicilienne
40min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Mouclade
1h