Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'eau
- 300 g de calamars, détaillés en dés
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g d'olives vertes, dénoyautées
- 100 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en quatre
- 50 g de cornichons
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 838 kJ / 201 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmite aux palourdes
1 godz. 50 min
Dorade en croûte de sel
35min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Salade de crevettes à la sicilienne
40min
Salade de calamar au fenouil
1 godz. 30 min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 min
Salade bretonne
2 Std. 15 Min
Marmite du pêcheur
50 min
Bourride
1h
Moules à la provençale
35min
Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise
15 Min