Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'échalotes, coupées en 2
- 10 g de beurre
- 75 g de crème liquide 35% m.g.
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- 225 g de petits pois surgelés
- ½ c. à café de jus de citron, selon vos goûts
- 4 tranches de lard (15 cm)
- 8 noix de Saint-Jacques, corail retiré
- du poivre noir moulu, selon vos goûts
- de la crème de vinaigre balsamique, en finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2644.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de crevettes aux baies roses
30 min
Saumon au sésame avec salade et soupe de petits pois
1u.
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Petits flans aux asperges
55min
Trifle au Champagne et aux fruits rouges
3 Std. 40 Min
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35min
Sauce béarnaise
20min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Saumon en croûte d'amandes, asperges et tagliatelles
35min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min