Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 40 g azeite
- 400 g cachaço de porco desossado, cortado em pedaços (3 cm)
- 1 c. sopa de paprika
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 500 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha esfarelado - 20 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 300 g arroz basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2509 kJ / 599 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 968 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35min
Cebolada de porco com batata e curgete assadas
1hod. 15min
Guisado de porco com puré de batata
9u.
Guisado de porco com grão
1 Std. 45 Min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 godz.
Rojões em vinho tinto
50min
Tiras de peru com molho cremoso
45min
Tirinhas de bifana salteadas com mostarda e massa de limão
45min
Salteado de porco com pimentos
30min
Bifinhos rápidos
25 Min
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30min
Frango de cebolada à angolana
30min