Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine de saumon
25 Min
Boulettes de poisson aux champignons
40 λεπτ.
Choucroute de la mer
40 λεπτ.
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Gambas
30 Min
Gratin de poisson
45min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30min
Tourte saumon-oseille
1h 15min
Matelote de poisson au Riesling
13h
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 Min
Blanquette de cabillaud
55min