Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pommes de terre farcies au lieu noir
1h
Papillote de poisson et tagliatelle de carottes
35min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Gratin de poisson
45min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min
Boulettes de poisson aux champignons
40min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Papillotes de poisson au mascarpone
35min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min
Blanquette de cabillaud
55min