Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 d'échalotes
- 400 g d'eau
- 320 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 5 feuilles de basilic frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de dos de cabillaud, sans arête
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tomates à farcir, type cœur-de-bœuf
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 514 kJ / 122 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de poisson
45min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Boulettes de poisson aux champignons
40min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 Std. 30 Min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 min
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Ballotine de saumon
25 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1 Std. 20 Min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 min
Poivron farci au risotto de romarin
1 Std. 15 Min
Blanquette de cabillaud
55 min