Zařízení & příslušenství
枸杞蒸鱈魚
Příprava 10min.
Celkový 40min.
1 人份
Suroviny
-
日式醬油20 克
-
米酒5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鱈魚片250 克
-
薑 切片15 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
水500 克
-
新鮮香菜 只取葉子3 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1128.3 mg
Protein
14.7 g
Kalorie
899.4 kJ /
215 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1716.7 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
塔香海瓜子
35min.
金沙花椰海鮮燒
40min.
北菇鑲蝦泥
1hod.
家常蔥爆蝦
45min.
檸檬香蒜蝦
20min.
紅咖哩魚
1hod. 15min.
西芹炒魚皮
Žádné hodnocení
三絲魚卷
Žádné hodnocení
清蒸蔬菜鮭魚
Žádné hodnocení
茄汁炒三鮮
40min.
亞三酸辣魚
50min.
辣炒透抽
25min.