Zařízení & příslušenství
樹子蒸虱目魚
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
虱目魚肚 (約200-250克)1 片
-
醬油10 克
-
樹子 去籽,略微切碎40 克
-
薑 切片10 克
-
水500 克
-
蔥 切絲 (裝飾用)10 克
-
新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
291.5 mg
Protein
22.3 g
Kalorie
775.7 kJ /
185.4 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
589.7 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
塔香海瓜子
35min.
金沙花椰海鮮燒
40min.
北菇鑲蝦泥
1hod.
家常蔥爆蝦
45min.
檸檬香蒜蝦
20min.
紅咖哩魚
1hod. 15min.
西芹炒魚皮
Žádné hodnocení
三絲魚卷
Žádné hodnocení
清蒸蔬菜鮭魚
Žádné hodnocení
茄汁炒三鮮
40min.
亞三酸辣魚
50min.
辣炒透抽
25min.