Zařízení & příslušenství
茄汁炒豆包
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 人份
Suroviny
-
油5 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
番茄醬30 克
-
醬油膏15 克
-
水20 克
-
醋10 克
-
糖15 克
-
炸豆包 切塊(約3公分)250 克
-
鈕扣菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切片15 克
-
青椒 切片(約2公分)50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1004.6 mg
Protein
68.3 g
Kalorie
2958.7 kJ /
707.1 kcal
Tuk
27.4 g
Vláknina
7.4 g
Nasycený tuk
5844.8 g
Sacharidy
48.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
素燴香菇
Žádné hodnocení
山藥燴菇
25min.
薑香椰奶菠菜義大利麵
Žádné hodnocení
純素義麵醬
Žádné hodnocení
蠔油燜雙菇
2hod. 20min.
當歸猴頭菇
Žádné hodnocení
純素茄子瑪斯曼咖哩
Žádné hodnocení
蘆筍花椰菜蘑菇飯
Žádné hodnocení
麻辣櫛瓜麵
20min.
旋轉烤馬鈴薯塔
1hod.
糖醋黃瓜片
5min.
糖醋青椒
25min.