
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 黑麻油
- 20 克 薑 ,切片
- 100 克 水
- 100 克 米酒
- 6 顆 黑棗 (約20克),洗淨,瀝乾
- 2 片 當歸 (約10克),洗淨,瀝乾
- 300 克 草蝦 (帶殼),去鬚腳和腸泥
- 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 286.2 kcal / 1197.5 kJ
- Protein
- 22.4 g
- Tuk
- 10.8 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 8291.2 g
- Sodík
- 151.7 mg