Zařízení & příslušenství
樹子蒸虱目魚
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
虱目魚肚 (約200-250克)1 片
-
醬油10 克
-
樹子 去籽,略微切碎40 克
-
薑 切片10 克
-
水500 克
-
蔥 切絲 (裝飾用)10 克
-
新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
291.5 mg
Protein
22.3 g
Kalorie
775.7 kJ /
185.4 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
589.7 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan