樹子蒸虱目魚

樹子蒸虱目魚

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 虱目魚肚 (約200-250克)
    1 片
  • 醬油
    10 克
  • 樹子 去籽,略微切碎
    40 克
  • 切片
    10 克
  • 500 克
  • 切絲 (裝飾用)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 291.5 mg
Protein 22.3 g
Kalorie 775.7 kJ / 185.4 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 589.7 g
Sacharidy 1.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...