Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 片 虱目魚肚 (約200-250克)
- 10 克 醬油
- 40 克 樹子 ,去籽,略微切碎
- 10 克 薑 ,切片
- 500 克 水
- 10 克 蔥 ,切絲 (裝飾用)
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲 (裝飾用)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 775.7 kJ / 185.4 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 589.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 291.5 mg