Zařízení & příslušenství
泰式酸魚湯
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮紅辣椒 切段2 根
-
蒜頭15 克
-
紅蔥頭30 克
-
蝦醬¼ 茶匙
-
水1200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛番茄 切片1 顆
-
鱸魚 切塊(約5公分)500 克
-
新鮮蠔菇 切片8 片
-
檸檬汁10 克
-
魚露1 ½ 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
44.3 g
Kalorie
1415 kJ /
338 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
13.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A-TY 泰國媽媽味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan