Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 根 新鮮紅辣椒, 切段
- 15 克 蒜頭
- 30 克 紅蔥頭
- ¼ 茶匙 蝦醬
- 1200 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 牛蕃茄, 切片
- 500 克 鱸魚, 切塊(約5公分)
- 8 片 新鮮蠔菇, 切片
- 10 克 檸檬汁
- 1 ½ 大匙 魚露
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 1.6 g