經典香草蕃茄冷湯

經典香草蕃茄冷湯

2.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份

Suroviny

  • 番茄 切塊
    1000 克
  • 紅甜椒 切塊
    50 克
  • 青椒 切塊
    50 克
  • 洋蔥 去皮,切塊
    25 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 小黃瓜 切塊
    70 克
  • 隔夜麵包,乾硬 (volitelně) 切塊
    2 片
  • 2 茶匙
  • 小茴香籽
    1 茶匙
  • 義大利綜合香料
    1 茶匙
  • 特級初榨橄欖油 放入冰箱冷藏
    60 克
  • 冰塊 (每塊冰塊大小需5公分以下)
    240 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.6 g
Kalorie 1003 kJ / 239 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 21.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...