
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spätzleteig
- 70 g Pilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Kochen
- 250 g Maronen, gegart, geschält
- 550 g Mehl
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 5 Eier
- 250 g Mineralwasser mit Kohlensäure
Pilzragout und Fertigstellung
- 200 g Champignons geviertelt
- 25 g Butter
- 80 g Wasser
- 200 g Sahne
- 1 TL Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 667 kcal / 2791 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 85 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi mit Spinat und Cherry-Tomaten
1hod. 30min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1hod.
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1hod.
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55min
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2hod. 15min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2hod.
Laugenknödel mit Käsekern
1hod.
Maronenrisotto
30min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1hod. 15min