Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spätzleteig
- 70 g Pilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Kochen
- 250 g Maronen, gegart, geschält
- 550 g Mehl
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 5 Eier
- 250 g Mineralwasser mit Kohlensäure
Pilzragout und Fertigstellung
- 200 g Champignons, geviertelt
- 25 g Butter
- 80 g Wasser
- 200 g Sahne
- 1 TL Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünes Risotto
35 min
Maronenrisotto
30 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 min
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1h
Steinpilzragout mit Semmelnocken
1h
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15 min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30 min
Überbackene Spinatmuscheln
1h 10 min
Kürbis-Pilz-Ragout
40 min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 min