Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 12 Chinakohlblätter (ca. 500 g), groß
- 2 Zitronen, unbehandelt, Schale abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ Bund Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 100 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 140 g Shiitakepilze, frisch, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 40 g), halbiert
- 30 g Zucker
- 20 g helle Sojasauce
- 25 g Sesamöl, hell
- 1 TL Salz
- 250 g Reis, parboiled (Garzeit 10-12 Min)
- 100 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen, zum Garnieren
- 4 EL Teriyaki-Sauce zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1617 kJ / 387 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 1233 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackener Blumenkohl mit süßer Knobi-Glasur und Sesamdip
1 Std.
Kokossuppe mit Pak Choi
25 Min
Blumenkohl-Korma
40 Min
Bunte Rotkohlnudeln
45 Min
Orientalische Veggie-Patties
1 Std. 35 Min
Vietnamesisches Gemüse mit Reis
40 Min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1 Std.
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 Min
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2 Std. 10 Min
Napa Kimchi
15 godz.
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40 Min