Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Bärlauch
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Eiweiß
- 50 g Paniermehl
- ½ TL Zitronenschale, fein gerieben
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
- 400 g Fenchel, in feinen Streifen (ca. 2-3 mm)
- 80 g Orangensaft
- 2 Sternanis
- 30 - 40 g Orangenmarmelade, nach Geschmack
- 60 g Balsamico, hell
- 1 TL Senf
- ¼ TL Chiliflocken
- 80 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2893 kJ / 691 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1057 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1 godz.
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1 godz.
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 min
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2 godz.
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 min