Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Bärlauch
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Eiweiß
- 50 g Paniermehl
- ½ TL Zitronenschale, fein gerieben
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
- 400 g Fenchel, in feinen Streifen (ca. 2-3 mm)
- 80 g Orangensaft
- 2 Sternanis
- 30 - 40 g Orangenmarmelade, nach Geschmack
- 60 g Balsamico, hell
- 1 TL Senf
- ¼ TL Chiliflocken
- 80 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2893 kJ / 691 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1057 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45 Min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 Min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Spargel mit Thunfisch und Zitronen-Vinaigrette
1h
Spargel-Bärlauch-Risotto
35min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45 Min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min