Kabeljau mit Bärlauchkruste

Kabeljau mit Bärlauchkruste

4.5 55 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    80 g
  • Bärlauch
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Eiweiß
    1
  • Paniermehl
    50 g
  • Zitronenschale fein gerieben
    ½ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
    4
  • Fenchel in feinen Streifen (ca. 2-3 mm)
    400 g
  • Orangensaft
    80 g
  • Sternanis
    2
  • Orangenmarmelade nach Geschmack
    30 - 40 g
  • Balsamico, hell
    60 g
  • Senf
    1 TL
  • Chiliflocken
    ¼ TL
  • Öl
    80 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1057 mg
Protein 50 g
Kalorie 2893 kJ / 691 kcal
Tuk 42 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...