Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g ceapă, tăiată felii subțiri
- 350 g sparanghel verde, tăiat bucăți (2 cm), fără partea lemnoasă
- 30 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto, alb, tip Carnaroli (timp de gătire de 18 min.)
- 60 g vin alb, sec
- 700 g apă
- 1 linguriță sare
-
1
linguriță fire de șofran (vezi recomandarea)
nebo 1 pliculeț pudră de șofran - 1 - 1 ½ linguriță concentrat pastă de legume
- 20 g unt
- parmezan ras, pentru servit
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 627 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastă de caju cu verdețuri
10min
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35 min
Fulgi de ovăz cu compot de piersici
8h 45min
Salată Cobb
1h
Supă cremă de sparanghel
25 min
Prosecco cu lemon gras și mentă
Keine Bewertungen
Varză și costițe gătite lent
12h 20min
Salată de fenicul proaspăt
10min
Orzo cu somon, fasole verde și sos de avocado
Keine Bewertungen
Crevete cu chilli și usturoi
10min
Pâté de ciuperci
1h 25 min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1h 20 min