Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g apă
- 300 g fasole verde proaspătă, tip fideluță, tăiată bucăți (5 cm)
-
20
g ulei vegetal
nebo 20 g ulei de măsline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1213 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 6 mg
Alternativní recepty
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 λεπτ.
Vin fiert, cu mere
25 Min
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 godz. 40 min
Vin fiert
30 Min
Iaurt lichid în bolul de mixare
12 Std.
Vinete sotate (400 g)
Žádné hodnocení
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 Min