Crozotto à la butternut, poireau et beaufort

Crozotto à la butternut, poireau et beaufort

3.9 171 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g de beaufort en morceaux
  • 300 g de poireau en morceaux, vert et blanc compris
  • 30 g de beurre en morceaux
  • 300 g de courge butternut en petits dés
  • 300 g de crozets au sarrasin
  • 500 g d'eau bouillante
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 cube de bouillon émietté
  • persil frais pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 19 g
Kalorie 2046 kJ / 487 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...