Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre, en morceaux
- 300 g de courge butternut, en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- persil frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2046 kJ / 487 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Risotto au potimarron
1h
Parmentier de lentilles et potimarron
1小时 25 分钟
Risotto courgette et bacon
35 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min