
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de beaufort en morceaux
- 300 g de poireau en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre en morceaux
- 300 g de courge butternut en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon émietté
- persil frais pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 487 kcal / 2046 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 60 g
Alternativní recepty
Gratin de panais, courge, comté et noix
1hod. 20min
Lasagne à la butternut
2hod.
Parmentier de lentilles et potimarron
1hod. 25min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1hod. 40min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Risotto au potimarron
1hod.