Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (ca. 2 cm)
- 250 g Reis, parboiled
- 30 g Tomatenmark
- 10 g Harissa-Paste (volitelně)
- 1 TL Tabasco (optional)
- 1 EL Worcester-Sauce
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Muskat
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Bacon, in Scheiben, in Streifen (0,5 x 3 cm)
- 500 g Fischfond
- 300 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Zitrone, in Spalten, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2907 kJ / 696 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Shrimp Creole
40min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Coq au vin
2h
Chowder
45min
Garnelen-Eintopf
45min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Andalusische Fischsuppe
50min