Jambalaya

Jambalaya

4.6 457 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    140 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • rote Paprika in Würfeln (ca. 2 cm)
    200 g
  • Staudensellerie in Stücken (ca. 2 cm)
    50 g
  • Reis, parboiled
    250 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Harissa-Paste (volitelně)
    10 g
  • Tabasco (optional)
    1 TL
  • Worcester-Sauce
    1 EL
  • Zitronensaft
    20 g
  • Muskat
    2 Prisen
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Bacon, in Scheiben in Streifen (0,5 x 3 cm)
    100 g
  • Fischfond
    500 g
  • Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt
    300 g
  • Garnelen, roh, geschält
    200 g
  • Zitrone in Spalten, zum Garnieren
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 39 g
Kalorie 2907 kJ / 696 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 85 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...