Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Bio-Orangen (je nach Größe)
- 50 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 25 g Knoblauchzehen
- 110 g Vollrohrzucker
- 100 g Sojasauce
-
50
g Mirin (Reiswein)
nebo 50 g Sake - 100 g Olivenöl
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, in feinen Streifen
- 8 Thunfischsteaks, frisch (ca. 1200 g)
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1 godz. 10 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Teriyaki-Lachs
40 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min