Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g neutrales Öl
- 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 400 g Kimchi, abgetropft (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- ¼ TL Sesam, weiß, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1 Std. 15 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3h 50min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min