Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
bucăți rasol de vită, feliat, cu os (aprox. 700 g), (vezi recomandarea)
nebo 300 - 400 g carne de vită, fără os (ex. din fasonări) (vezi recomandarea) - 30 g ulei vegetal
- 120 g ceapă, cu coajă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați rondele (1 cm)
- 50 g țelină rădăcină, tăiată bucăți (2 cm)
- 2 căței de usturoi, cu coajă
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- 10 boabe de piper negru
- 5 boabe de ienibahar
- 1 - 2 foi de dafin, uscate
- 1200 - 1400 g apă
- Nutriční hodnoty
- na 1 borcan
- Kalorie
- 402.3 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1046 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smoothie tropical cu căpșune
5min
Înghețată cu alune de pădure
5 Std. 20 Min
Cafea Dalgona cu lichior irlandez
15min
Cremă de portocale de Sevilla
15min
Coadă de bou gătită lent
Žádné hodnocení
Paste cu carne de porc și fasole
Žádné hodnocení
Mocktail CosNOpolitan
Žádné hodnocení
Trufe cu fructul pasiunii și nuci de macadamia
Žádné hodnocení
San Francisco
5min
Sunrise Margarita (fără alcool)
Žádné hodnocení
Sufleu Blintz cu brânză
1 Std. 10 Min
Tocană de vită cu gnocchi
1 Std. 30 Min