Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
bucăți rasol de vită, feliat, cu os (aprox. 700 g), (vezi recomandarea)
nebo 300 - 400 g carne de vită, fără os (ex. din fasonări) (vezi recomandarea) - 30 g ulei vegetal
- 120 g ceapă, cu coajă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați rondele (1 cm)
- 50 g țelină rădăcină, tăiată bucăți (2 cm)
- 2 căței de usturoi, cu coajă
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- 10 boabe de piper negru
- 5 boabe de ienibahar
- 1 - 2 foi de dafin, uscate
- 1200 - 1400 g apă
- Nutriční hodnoty
- na 1 borcan
- Kalorie
- 402.3 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1046 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mămăligă tradițională
1j
Înghețată cu zmeură, portocale și lapte bătut
10 min
Chifteluțe din vinete, cu sos Romesco
2h 45 min
Supă de varză acră, chifle umplute, gătite la aburi, cu sos cremos de ciuperci
Žádné hodnocení
Salată de căpșune cu vinegretă Xeres caramelizată
Žádné hodnocení
Cuiburi de viespe cu șuncă și brânză
2j
Pissaladière
Žádné hodnocení
Sos caramel cu ciocolată și bourbon
40 min
Tapenade
10 min
Risotto cu cartofi dulci, nuci pecan și brânză albastră
30 min
Pate de ficat cu Riesling
3sa
Lapte condensat îndulcit
Žádné hodnocení