Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- ½ piment rouge frais, épépiné
- 450 g d'aubergine, coupée en morceaux (environ 2-3 cm)
- 40 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel
-
150
g de sauce tomate
nebo 150 g de tomates concassées en conserve - 1 c. à café de ras el-hanout, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de lentilles en conserve, égouttées
-
4
brins de coriandre fraîche, équeutés
nebo 4 brins de basilic frais, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 833 kJ / 199.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 291 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1 Std. 10 Min
Curry d'épinards à la feta
35 Min
Zaalouk de chou-fleur
30 min
Caponata sicilienne
35 Min
Korma veggie aux noix de cajou
55 Min
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35 Min
Aubergines tandoori
35 Min
Mijoté indien aux œufs et à la tomate
55 Min
Chili de pois chiches
45 min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 min
Colombo de légumes
1 Std. 5 Min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1 Std. 5 Min