White fish and lemon risotto

White fish and lemon risotto

3.6 71 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 portions

Suroviny

  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
    2 - 3 sprigs
  • white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • Arborio rice
    180 g
  • verjuice
    160 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 - 3 tsp
  • water
    400 g
  • lemon zest only, no white pith and grated
    ½
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • butter to serve (optional)
    2 - 3 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 155.3 mg
Protein 37.4 g
Kalorie 2745.7 kJ / 656.3 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 81.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...