Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 155.3 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30 Min
Beef "Burgundy"
40min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Mushroom risotto
30 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Asparagus risotto
40min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Seafood and corn chowder
40min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Risotto verde
45 Min