Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 155.3 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30 min
Risoni with salmon and spinach
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Prune and orange stuffing
10min
Asparagus risotto
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Mushroom risotto
30 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Prawn and saffron risotto
30 min