Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 81.6 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 155.3 mg
Alternativní recepty
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min