White fish and lemon risotto
TM6 TM5 TM31

White fish and lemon risotto

3.6 ( 63 hodnocení )

Suroviny

  • 6 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
  • 300 g white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 tbsp olive oil
  • 180 g Arborio rice
  • 160 g verjuice
  • 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • ½ lemon zest only, no white pith and grated
  • 1 - 2 pinches sea salt to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 2 - 3 tsp butter to serve (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
656.3 kcal / 2745.7 kJ
Protein
37.4 g
Tuk
20.5 g
Sacharidy
81.6 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
5.3 g
Sodík
155.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty