Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
TM6 TM5 TM31

Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)

4.7 (60 hodnocení)

Suroviny

  • ½ red onion
  • 30 g fresh parsley, leaves only (approx.½ a bunch )
  • 4 garlic cloves
  • 500 g beef mince
  • 75 g roasted pine nuts
  • 100 g dried currants
  • 35 g kecap manis
  • 100 g panko breadcrumbs
  • 2 eggs
  • 1 tbsp paprika
  • 2 tsp dried chilli flakes
  • 1 - 2 tsp sea salt, to taste
  • ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
442.8 kJ / 105.8 kcal
Protein
5.1 g
Sacharidy
7.1 g
Tuk
6.6 g
Nasycený tuk
1.8 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
216.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty