Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)

Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)

4.7 68 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 55min
25 pieces

Suroviny

  • red onion
    ½
  • fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • beef mince broken into pieces
    500 g
  • roasted pine nuts
    75 g
  • eggs
    2
  • dried currants
    100 g
  • kecap manis
    35 g
  • paprika
    1 tbsp
  • dried chilli flakes
    2 tsp
  • panko breadcrumbs
    100 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ - 1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 105.8 kcal / 442.8 kJ
Protein 5.1 g
Tuk 6.6 g
Sacharidy 7.1 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 216.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...