Zařízení & příslušenství
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Příprava 30min.
Celkový 55min.
25 pieces
Suroviny
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
216.5 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
442.8 kJ /
105.8 kcal
Tuk
6.6 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Souvlaki lamb couscous salad
25min.
Curried sausages
40min.
Chicken, spinach and leek risotto
30min.
Cottage pie
1hod. 30min.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min.
"Hug in a mug" chicken soup
30min.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min.
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min.
Shredded Lamb ragù
1hod. 25min.
Chicken and risoni bake
1hod. 15min.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min.
Filo chicken pie
45min.