Zařízení & příslušenství
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 portions
Suroviny
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
384.5 mg
Protein
21.9 g
Kalorie
4052.4 kJ /
968.6 kcal
Tuk
62.8 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sacharidy
80.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Caprese hasselback chicken
40 Min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Asian nachos
40 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Linguine with salmon and herbs
25 Min