
Zařízení & příslušenství
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
Příprava 10min
Celkový 35min
2 portions
Suroviny
-
water1000 g
-
olive oil60 g
-
dried pappardelle pasta200 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh sage leaves10
-
pancetta cut into pieces90 g
-
pine nuts40 g
-
fresh ricotta cheese (not smooth), to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
968.6 kcal /
4052.4 kJ
Protein
21.9 g
Tuk
62.8 g
Sacharidy
80.3 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sodík
384.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cooking for Me and You
70 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland