Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle

Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle

4.3 67 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
2 portions

Suroviny

  • water
    1000 g
  • olive oil
    60 g
  • dried pappardelle pasta
    200 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    ½
  • sea salt plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
    2 pieces
  • fresh sage leaves
    10
  • pancetta cut into pieces
    90 g
  • pine nuts
    40 g
  • fresh ricotta cheese (not smooth), to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 968.6 kcal / 4052.4 kJ
Protein 21.9 g
Tuk 62.8 g
Sacharidy 80.3 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sodík 384.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...