Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle

Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle

4.3 70 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 portions

Suroviny

  • water
    1000 g
  • olive oil
    60 g
  • dried pappardelle pasta
    200 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    ½
  • sea salt plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • lemon zest (5 x 2 cm), no white pith
    2 pieces
  • fresh sage leaves
    10
  • pancetta cut into pieces
    90 g
  • pine nuts
    40 g
  • fresh ricotta cheese (not smooth), to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 384.5 mg
Protein 21.9 g
Kalorie 4052.4 kJ / 968.6 kcal
Tuk 62.8 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sacharidy 80.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...