Pumpkin and antipasto risoni salad
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and antipasto risoni salad

4.5 ( 33 hodnocení )

Suroviny

  • 150 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1500 g water
  • 400 g butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
  • 210 g dried risoni pasta
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt plus extra to taste
  • 30 - 40 g balsamic vinegar
  • 50 g pitted Kalamata olives drained and cut into slices
  • 60 g sun-dried tomatoes drained and cut into slices
  • 100 g marinated artichoke hearts drained and cut into pieces
  • 15 g fresh basil leaves roughly torn
  • 1 pinch ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
301 kcal / 1265 kJ
Protein
12 g
Tuk
16 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
489.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty