![Pumpkin and antipasto risoni salad Pumpkin and antipasto risoni salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ABE60F5-BDB5-4791-855F-D4723E174F78/Derivates/3ED51E02-D332-45EA-A62D-BBCE94C304DC.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1265 kJ / 301 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 489.3 mg
Alternativní recepty
Warm Mediterranean couscous salad
30 min.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Mediterranean pasta salad
50 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Filo spinach slice
55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min.
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Mexican stack
45min