Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1265 kJ / 301 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 489.3 mg
Alternativní recepty
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Feta, spinach and potato frittata
1h