Pumpkin and antipasto risoni salad

Pumpkin and antipasto risoni salad

4.5 33 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
8 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    150 g
  • water
    1500 g
  • butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
    400 g
  • dried risoni pasta
    210 g
  • olive oil
    40 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • balsamic vinegar
    30 - 40 g
  • pitted Kalamata olives drained and cut into slices
    50 g
  • sun-dried tomatoes drained and cut into slices
    60 g
  • marinated artichoke hearts drained and cut into pieces
    100 g
  • fresh basil leaves roughly torn
    15 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 301 kcal / 1265 kJ
Protein 12 g
Tuk 16 g
Sacharidy 25 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 489.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...