Zařízení & příslušenství
Pumpkin and antipasto risoni salad
Příprava 15min.
Celkový 35min.
8 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
489.3 mg
Protein
12 g
Kalorie
1265 kJ /
301 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Filo spinach slice
55 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min