
Zařízení & příslušenství
Pumpkin and antipasto risoni salad
Příprava 15min
Celkový 35min
8 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
301 kcal /
1265 kJ
Protein
12 g
Tuk
16 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
489.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Festive Flavour
105 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland