
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 301 kcal / 1265 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 489.3 mg
Alternativní recepty
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Mexican stack
45 min
Colourful quinoa salad
40 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.