Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 561.7 mg
Alternativní recepty
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Bacon and spring onion potato salad
1h 5 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Chicken Pizzaiola
50min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Penne and vegetables
35min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min