Risoni salad with artichoke and feta

Risoni salad with artichoke and feta

3.8 89 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 25min
4 portions

Suroviny

  • water
    1100 g
  • dried risoni pasta rinsed and drained
    400 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • sea salt to taste
    ½ tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing
    4 sprigs
  • feta cheese
    130 g
  • marinated artichoke hearts drained
    340 g
  • pine nuts toasted
    60 g
  • sun-dried tomatoes cut into thin slices
    100 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
    400 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 4 portions

Kalorie 3116.6 kcal / 13089.9 kJ
Protein 113.7 g
Tuk 124.3 g
Sacharidy 350.2 g
Vláknina 61.4 g
Nasycený tuk 28.6 g
Sodík 4216.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...