
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts drained
- 60 g pine nuts toasted
- 100 g sun-dried tomatoes cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 3116.6 kcal / 13089.9 kJ
- Protein
- 113.7 g
- Tuk
- 124.3 g
- Sacharidy
- 350.2 g
- Vláknina
- 61.4 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Sodík
- 4216.4 mg
Alternativní recepty
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Spinach and artichoke penne
1hod. 5min
Mexican stack
45min
Risotto verde
45min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Mediterranean pasta salad
50min
Chicken and pesto risoni
35min
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min
Quick veggie pasta salad
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Feta, spinach and potato frittata
1hod.