Zařízení & příslušenství
Risoni salad with artichoke and feta
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
water1100 g
-
dried risoni pasta rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing4 sprigs
-
feta cheese130 g
-
marinated artichoke hearts drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut into thin slices100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
4216.4 mg
Protein
113.7 g
Kalorie
13089.9 kJ /
3116.6 kcal
Tuk
124.3 g
Vláknina
61.4 g
Nasycený tuk
28.6 g
Sacharidy
350.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Chipotle bean and corn salad
40 min