
Zařízení & příslušenství
Risoni salad with artichoke and feta
Příprava 15min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
water1100 g
-
dried risoni pasta rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing4 sprigs
-
feta cheese130 g
-
marinated artichoke hearts drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut into thin slices100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
3116.6 kcal /
13089.9 kJ
Protein
113.7 g
Tuk
124.3 g
Sacharidy
350.2 g
Vláknina
61.4 g
Nasycený tuk
28.6 g
Sodík
4216.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarian Cooking
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland