Risoni salad with artichoke and feta

Risoni salad with artichoke and feta

3.8 90 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • water
    1100 g
  • dried risoni pasta rinsed and drained
    400 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • sea salt to taste
    ½ tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing
    4 sprigs
  • feta cheese
    130 g
  • marinated artichoke hearts drained
    340 g
  • pine nuts toasted
    60 g
  • sun-dried tomatoes cut into thin slices
    100 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
    400 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 4216.4 mg
Protein 113.7 g
Kalorie 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
Tuk 124.3 g
Vláknina 61.4 g
Nasycený tuk 28.6 g
Sacharidy 350.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...