Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Protein
- 113.7 g
- Sacharidy
- 350.2 g
- Tuk
- 124.3 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 61.4 g
- Sodík
- 4216.4 mg
Alternativní recepty
Mexican stack
45 min
Risotto verde
45 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Chicken and pesto risoni
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Mediterranean capsicums
2h
Israeli couscous salad
1h
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min