Kompatibilní verze
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů toustového chleba, na kousky
- 65 gramů olivového oleje
- 400 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 300 gramů mrkve, na kousky
- 400 gramů mražených špenátových listů, předem rozmrazených
- 500 gramů filetů z tresky
- 550 gramů cukety, na kousky
- 300 gramů bramborových chipsů
- 1000 gramů mléka
- 100 gramů hladké mouky
- 30 gramů másla
- 2 čajovou lžičku soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka mletého muškátového oříšku
- 400 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2855 kJ / 683 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45min
Ryba po řecku
35min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Bramborovo-dýňová kaše
35min