
Zařízení & příslušenství
Thajský nudlový salát s hovězím masem
Příprava 15min
Celkový 25min
4 porce
Suroviny
Marináda
-
sojové omáčky55 gramů
-
rybí omáčky1 polévková lžíce
-
medu50 gramů
-
pomerančová šťáva, čerstvě vymačkaná šťáva z ½ pomeranče
-
limetková šťáva šťáva z 1 limetky
-
koriandru, čerstvého3 polévkové lžíce
-
čerstvé máty3 polévkové lžíce
-
feferonky1 kus
-
česneku2 stroužky
-
kousek zázvoru 3cm, oloupaného1
-
hovězího masa, na plátky nejlépe na steaky nebo svíčkovou, pokrájené na nudličky300 gramů
Dresing
-
limetková šťáva šťáva z 1 limetky
-
sójové omáčky25 gramů
-
pomerančová šťáva, čerstvě vymačkaná šťáva z ½ pomeranče
-
sezamového oleje, panenského2 polévkové lžíce
-
rybí omáčky1 polévková lžíce
-
feferonky1 kus
-
stroužky česneku2
-
koriandr, čerstvý pár lístků
Salát
-
rýžových asijských nudlí tenkých200 gramů
-
olivového oleje2 polévkové lžíce
-
lesních hub druh podle chuti, může být i hlíva nebo žampión200 gramů
-
rajčete na velmi tenké plátky1 kus
-
červené cibule pokrájené na tenká kolečka1 kus
-
koriandr, čerstvý pár snítek
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
519 kcal /
2174 kJ
Protein
31.6 g
Tuk
17.8 g
Sacharidy
58.5 g
Vláknina
6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saláty s masem
11 recept
Česká republika
Česká republika