Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem

Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
30 plátků

Suroviny

Celozrnný velikonoční věnec
  • 100 gramů červené cibule napůl
  • 20 gramů kopru, čerstvého (cca 1 svazek), bez stonků
  • 300 gramů mléka
  • 15 gramů medu
  • 20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
  • 560 gramů celozrnné pšeničné mouky
  • 1 vejce, střední (53-63 gramů)
  • 2 čajové lžičky soli
  • 50 gramů másla na kousky
Vejce
  • 4 vejce, střední (53-63 gramů) chlazená
  • voda k naplnění po značku 1 l
Sestavení
  • hladká mouka na pomoučení
  • 1 žloutek rozmíchaný, na potření
  • 30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 100 gramů různých salátových listů
  • černý pepř, čerstvě mletý
  • 150 gramů filetů z uzeného pstruha
  • červená cibule na kroužky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 plátek

Sodík 120.7 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 444.3 kJ / 106.2 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 15.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...