Zařízení & příslušenství
Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
30 plátků
Suroviny
Celozrnný velikonoční věnec
-
100 gramů červené cibule napůl
-
20 gramů kopru, čerstvého (cca 1 svazek), bez stonků
-
300 gramů mléka
-
15 gramů medu
-
20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
560 gramů celozrnné pšeničné mouky
-
1 vejce, střední (53-63 gramů)
-
2 čajové lžičky soli
-
50 gramů másla na kousky
Vejce
-
4 vejce, střední (53-63 gramů) chlazená
-
voda k naplnění po značku 1 l
Sestavení
-
hladká mouka na pomoučení
-
1 žloutek rozmíchaný, na potření
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
100 gramů různých salátových listů
-
černý pepř, čerstvě mletý
-
150 gramů filetů z uzeného pstruha
-
červená cibule na kroužky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
120.7 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
444.3 kJ /
106.2 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
15.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Velikonoční křen s mandlemi
5min.
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1hod.
Karamely
2hod.
Mexický rozmarýnový punč
10min.
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1hod. 25min.
Italský velikonoční chléb
3hod. 50min.
Skořicové hvězdičky - 2019
1hod. 30min.
Muffiny s ledovou polevou
45min.
Kokosový krém
5min.
Mléčná čokoláda
6hod. 10min.
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2hod. 10min.
Pizza Quattro formaggi
1hod. 40min.