Kompatibilní verze
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citrón, bio
- 1 stroužek česneku, napůl
- 1 svazek petržele, čerstvé, otrhané lístky, jemné stonky na kousky
- 1 svazek bazalky, čerstvé, otrhané lístky, jemné stonky na kousky
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 30 - 35 gramů piniových oříšků (viz Tip)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 200 gramů zelených fazolových lusků, mražených
- 700 gramů vody
-
3 - 4
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 ½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 300 gramů těstovin, krátkých
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2104 kJ / 502 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Těstoviny penne s houbami
35min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min
Gnocchi s avokádem
20min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Zelenobílé těstoviny
40min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min