Kompatibilní verze
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citrón, bio
- 1 stroužek česneku, napůl
- 1 svazek petržele, čerstvé, otrhané lístky, jemné stonky na kousky
- 1 svazek bazalky, čerstvé, otrhané lístky, jemné stonky na kousky
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 30 - 35 gramů piniových oříšků (viz Tip)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 200 gramů zelených fazolových lusků, mražených
- 700 gramů vody
-
3 - 4
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 ½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 300 gramů těstovin, krátkých
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2104 kJ / 502 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 Min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25 Min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25 Min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1h
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1h
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Gnocchi s avokádem
20 min