Kompatibilní verze
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů pšenice špaldy
- 2 vrchovaté čajové lžičky celého kmínu
- 1 čajová lžička fenyklových semínek
- 1 čajová lžička koriandrových semínek
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 50 gramů neoloupaných mandlí
- 50 gramů lněného semínka
- 40 gramů sójové mouky
- 20 gramů pšeničných otrub
- 250 gramů měkkého tvarohu
- 80 gramů vlažné vody, plus na potření
- 1 sáček vinného kamene
- 4 bílky (cca 130 gramů)
- 1 čajová lžička soli
- 30 gramů slunečnicových semínek
- 30 gramů dýňových semínek
- Nutriční hodnoty
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 300 kJ / 71 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 Std. 40 Min
Rustikální chléb
2 Std.
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Kokosový RAW bar
14h 25min
Irský soda bread
45 min
Müsli chléb
1 godz. 30 min
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2 Std.
Domácí proteinový chlebík
1 godz. 10 min
Směs na pečení bezlepkového chleba
10 min
Celozrnné housky
2 Std.
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min