Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Tuk
- 72.3 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 22.6 g
- Sodík
- 1289.9 mg
Alternativní recepty
Chilli Lime Sauce
5 min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Slow cooked veal stew
2h 10 min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 godz. 20 min
Curried pickled fish
49 Std.
Tuna stew with potatoes
40 Min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Brown rice
50min