Braised Rice Wine Fish

Braised Rice Wine Fish

4.2 6 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 20min
3 portions

Suroviny

  • cooking oil
    25 g
  • fresh ginger cut in slices
    15 g
  • black peppercorns
    5
  • spring onions cut in 4 cm length
    3 sprigs
  • fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
    600 g
  • light soy sauce
    15 g
  • dark soy sauce
    10 g
  • glutinous rice wine (huangjiu)
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 457 kcal / 1912 kJ
Protein 38 g
Tuk 28 g
Sacharidy 5 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 8 g
Sodík 245 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...