Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 245 mg
Alternativní recepty
Green Chillies With Pork Belly
25min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Hand Ripped Cabbage
20min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Teochew Seafood Porridge
45min
Steamed Siew Mai
5 Std.
Stir Fried Whole Fish
20min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Cantonese Steamed Fish
40min