Zařízení & příslušenství
Braised Rice Wine Fish
Příprava 5min.
Celkový 20min.
3 portions
Suroviny
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
245 mg
Protein
38 g
Kalorie
1912 kJ /
457 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nourishing Confinement Food
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1hod. 30min.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min.
Green Papaya Fish Soup
2hod. 15min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Cantonese Steamed Fish
40min.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min.
Tomato-egg soup
20min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Yam Rice
45min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min.