![Braised Rice Wine Fish Braised Rice Wine Fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22dd03bd2b6b1c517b2486559e315dec/Derivates/030d67af208b69c742dc20f20636935ed64ab69c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 245 mg
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Collagen Soup Broth
8 godz. 25 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min