Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger, cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 245 mg
Alternativní recepty
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Stir Fried Whole Fish
20min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Keine Bewertungen
Yu Sang
1h
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Shallot Oil
25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.