
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g cooking oil
- 15 g fresh ginger cut in slices
- 5 black peppercorns
- 3 sprigs spring onions cut in 4 cm length
- 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 50 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 457 kcal / 1912 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 245 mg
Alternativní recepty
Collagen Soup Broth
8hod. 25min
Stir Fried Whole Fish
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Green Papaya Fish Soup
2hod. 15min
Hakka Rice Wine Chicken
1hod. 25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chicken porridge with century egg
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min