
Zařízení & příslušenství
Braised Rice Wine Fish
Příprava 5min
Celkový 20min
3 portions
Suroviny
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
457 kcal /
1912 kJ
Protein
38 g
Tuk
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
245 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Nourishing Confinement Food
15 recept
Mezinárodní
Mezinárodní