Braised Rice Wine Fish
TM6 TM5

Braised Rice Wine Fish

4.2 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 25 g cooking oil
  • 15 g fresh ginger, cut in slices
  • 5 black peppercorns
  • 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
  • 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 50 g glutinous rice wine (huangjiu)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1912 kJ / 457 kcal
Protein
38 g
Sacharidy
5 g
Tuk
28 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
1 g
Sodík
245 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty