Zařízení & příslušenství
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Příprava 10min.
Celkový 25hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.2 g
Kalorie
282.5 kJ /
67.5 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
7.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew rice porridge with sweet potato
30min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min.
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1hod. 5min.
Hakka Yam Abacus
20min.
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min.
Homemade Soy Milk
35min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.
Teochew Seafood Porridge
45min.