Kompatibilní verze
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemüse und Forellen
- 500 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 350 g gemischtes Gemüse (z. B. Brokkoli, Blumenkohlröschen, Möhrenstifte), siehe Tipp
- Öl zum Einfetten
- 2 Forellen, frisch, ausgenommen (à ca. 220 g)
- 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Pfeffer
Sauce Hollandaise
- 50 g Wasser
- 100 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 30 g Weißwein (siehe Tipp)
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Zitrone, unbehandelt, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1922 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.
Fermentations-Sud für Gemüse
120 Std.
Gefüllte Hähnchenbrust mit Pflaumensauce
1h
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2 Std. 30 Min
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1 Std. 30 Min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1 Std. 30 Min
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 min