Kompatibilní verze
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemüse und Forellen
- 500 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 350 g gemischtes Gemüse (z. B. Brokkoli, Blumenkohlröschen, Möhrenstifte), siehe Tipp
- Öl zum Einfetten
- 2 Forellen, frisch, ausgenommen (à ca. 220 g)
- 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Pfeffer
Sauce Hollandaise
- 50 g Wasser
- 100 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 30 g Weißwein (siehe Tipp)
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Zitrone, unbehandelt, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1922 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkle Grundsauce
4h 30min
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45min
Hummer Thermidore
35min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Kabeljau mit Zitrusbutter und Kartoffeln und Schokoladen-Muffins
45min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40min
Rotkohl
1 Std.