
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Lammkeule (1600-2000 g)
- 100 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 2 Zweige Thymian abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin abgezupft
- 1 Brötchen trocken, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Suppengemüse in Stücken
- 200 g Fleischtomaten geviertelt
- 300 - 500 g Rotwein nach Geschmack
- 50 - 100 g Sahne nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 565 kcal / 2367 kJ
- Protein
- 54 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coq au vin
2hod.
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1hod. 5min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4hod.
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2hod.
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1hod.
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26hod.
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1hod.
Kaninchen in Barolosauce
1hod. 15min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10hod. 45min