Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Lammkeule (1600-2000 g)
- 100 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Brötchen, trocken, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Suppengemüse, in Stücken
- 200 g Fleischtomaten, geviertelt
- 300 - 500 g Rotwein, nach Geschmack
- 50 - 100 g Sahne, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2367 kJ / 565 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout
1 Std.
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Kaninchen alla Liguria
10h
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Coq au vin
2 Std.
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Irish Stew
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min