Zařízení & příslušenství
Bazalkovo-hořčičný dip
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
15 - 20 gramů čerstvé bazalky jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů sladké hořčice
-
30 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička provensálského koření
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
718 kJ /
171.5 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45min.
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min.
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35min.
Muffiny z listového těsta s lososem a avokádem
35min.
Čočková pěna
2hod. 35min.
Telecí party klobásky
1hod. 10min.
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49hod. 5min.
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min.
Mozzarellové špízy s pestem z rukoly
2hod. 15min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30min.