Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů sladké hořčice
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 718 kJ / 171.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Kukuřičná krémová polévka
25 Min
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1h 40min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1 godz. 5 min
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2h
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1 godz. 5 min
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20 Min
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5 Min
Bramborové placky s česnekovým dipem
1 Std.
Petrželová omáčka persillade
5 Min
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 Min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min