Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů sladké hořčice
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 718 kJ / 171.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Knedlíčky se salámovou náplní
50min
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30 Min
Salát pro tvorbu kolagenu
40 Min
Malinové fondue s piškoty
Žádné hodnocení
Bábovka s vaječným likérem
1h 20min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 Min
Ciderová sangría
Žádné hodnocení
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Žádné hodnocení
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1h 15min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1 Std. 35 Min