Zařízení & příslušenství
Bazalkovo-hořčičný dip
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
15 - 20 gramů čerstvé bazalky jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů sladké hořčice
-
30 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička provensálského koření
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
718 kJ /
171.5 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 godz. 5 min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Cop s tuňákem
1 godz. 40 min
Směs na proteinový chléb
10 min
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1 godz. 10 min
Mini Paleo cupcaky z kokosové mouky (bez lepku)
40 min
Medovo – ořechový chléb
3 godz. 50 min
Alpské makarony s jablečnou omáčkou
Brak ocen
Sticky toffee moučník
1 godz.
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40 min
Čokoládovo-mandlová kolečka
12 godz. 40 min
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min