
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů sladké hořčice
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 171.5 kcal / 718 kJ
- Protein
- 1.8 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Plněné středomořské bagety
3 godz. 10 min
Okurkové pickles pro TM6
Brak ocen
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Brak ocen
Salát z nastrouhané mrkve
Brak ocen
Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou
1 godz. 40 min
Lečo
45 min
Klobása s kari rajčatovou salsou (Currywurst)
15 min
Oříškové nanuky
8 godz. 15 min
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min