Zařízení & příslušenství
Bazalkovo-hořčičný dip
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
15 - 20 gramů čerstvé bazalky jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů sladké hořčice
-
30 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička provensálského koření
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
718 kJ /
171.5 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min.
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Zeleninové chipsy pečené v troubě (TM6)
1hod. 45min.
Celozrnný pita chléb
1hod. 35min.
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min.
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5min.
Redpiroska
Žádné hodnocení
Krvavá Mary
5min.
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45min.
Plněná vejce
30min.
Pomazánka z pečených paprik
45min.