
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů másla
- 30 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 300 gramů sýra zrající sýr např.Romadůr
- 200 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- pažitka na drobno nakrájená, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 222 kcal / 931 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1hod. 15min
Chlebová pivní polévka
30min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Hrášková kaše
13min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Chlebová polévka
25min
Dršťková polévka
1hod.
Fazolová polévka s klobásou
35min
Cibulová polévka
1hod. 10min