Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů másla
- 30 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 300 gramů sýra, zrající sýr např.Romadůr
- 200 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- pažitka, na drobno nakrájená, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35 Min
Zelné knedlíky
36min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 Min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Rybí polévka se zeleninou
30 Min
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min