Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
Masa
- 2 ramitas de romero fresco, sólo las hojas
- 30 g de jitomate deshidratado
- 130 g de agua
- 100 g de leche entera
- 1 cdita de azúcar
- 10 g de levadura seca
- 500 g de harina de trigo
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ½ cdita de sal
Huevos
- 6 huevos
- agua, para llenar hasta la marca de 1 l
Montaje
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 2 cdas de pan molido, para espolvorear
- 50 g de pesto a la siciliana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de papa y brócoli
40 Min
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1h 25min
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2h 20min
Rollo de manzana y canela
1h 50 min
Pizza bianca de invierno estilo Chicago
Žádné hodnocení
Panqué con arándanos
1h
Cuernitos veganos con relleno de frutos secos
2 Std. 10 Min
Calzones
1h 30 min
Galletas integrales con miel de agave y yogur
30 min
Pay de aprovechamiento navideño
1h 40 min
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20min
Roles de canela
2 godz. 30 min