Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 polévkové lžíce vepřového sádla
- 500 gramů hlívy ústřičné, na nudličky (8 x 1,5 cm)
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 čajová lžička kmínu, celého
- 30 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 polévková lžíce sušené majoránky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 438 kJ / 105 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Žampiónová krémová polévka
20min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Koprová omáčka
20min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Kedlubnová polévka
35 min
Vánoční Kuba
1u. 40min
Lišková polévka
1u. 40min
Kulajda
40 min
Štědrovečerní rybí polévka
50 min
Zelňačka
25 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min