Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů cibule, napůl
- 80 gramů vína, bílého
- 280 gramů kukuřice, sterilované
- 500 gramů drůbežího vývaru
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 2488 kJ / 596 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Mrkvová krémová polévka
30min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Holandská omáčka
15 Min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 Min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min
Arašídová polévka
40min
Krémová hrášková polévka
40min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Rajčatová krémová polévka
30min