Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Wasser
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 1 Prise Zucker
- 80 g Weißwein
- 60 g Schweineschmalz
- 25 g Olivenöl
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier (Größe M)
- 10 g Salz
Mariniertes Fleisch
- 600 g Schweinslungenbraten, in Scheiben (ca. 2 cm dick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Eier
- 4 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- Weizenmehl, glatt
- 150 - 200 g Chorizo, in Scheiben (0,5 cm)
- 100 g Ibérico-Schinken, in dünnen Scheiben
- 1 Eidotter, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 261.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 dk
Schweinsrollbraten italienischer Art (Porchetta) mit überbackenen Gemüse
2 Std. 45 Min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1sa
Marzipan Glücksschweinchen
2sa 30 dk
Schweinslungenbraten im Weckerl
1 godz. 45 min
Pav-Buns
3h
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 dk
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55 dk
Kärntner Kasnudln
1 godz. 45 min
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20min
Omas Kärntner Reindling
2h 25 min.
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min