Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Wasser
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 1 Prise Zucker
- 80 g Weißwein
- 60 g Schweineschmalz
- 25 g Olivenöl
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier (Größe M)
- 10 g Salz
Mariniertes Fleisch
- 600 g Schweinslungenbraten, in Scheiben (ca. 2 cm dick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Eier
- 4 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- Weizenmehl, glatt
- 150 - 200 g Chorizo, in Scheiben (0,5 cm)
- 100 g Ibérico-Schinken, in dünnen Scheiben
- 1 Eidotter, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 261.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikante Sandwichtorte mit Ei-Küken
10h
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1 Std.
Osteuropäischer Brunch
1 Std. 35 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 godz. 45 min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Babyfreundliche Pastete mit Huhn, Süßkartoffel und Grünkohl
1h 45 min
Leberkäse Torte
14 Std. 40 Min
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1 Std. 25 Min
Geräucherter Forellenaufstrich
5 Min