
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Wasser
- 25 g frische Germ zerbröselt
- 1 Prise Zucker
- 80 g Weißwein
- 60 g Schweineschmalz
- 25 g Olivenöl
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier (Größe M)
- 10 g Salz
Mariniertes Fleisch
- 600 g Schweinslungenbraten in Scheiben (ca. 2 cm dick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Eier
- 4 Eier (Größe M) aus dem Kühlschrank
- Wasser zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- Weizenmehl, glatt
- 150 - 200 g Chorizo in Scheiben (0,5 cm)
- 100 g Ibérico-Schinken in dünnen Scheiben
- 1 Eidotter verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 267.3 kcal / 1118.2 kJ
- Protein
- 13.9 g
- Tuk
- 13.7 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 261.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min
Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot
3h 25min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1h 40min
Champignonwurst
14h
Sambal - indonesische Würzpaste "hot"
1h
Gefüllter Putenbraten
1h 50min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8h
Rotes Curry mit Ente
1h 10min
Waldviertler Knödel
1h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Paprikahendl
1h
Boef Stroganoff
50min