Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 400 g Bratwurst vom Schwein, roh, gehäutet, in Stücken (2 cm)
- 5 g Balsamico-Essig
- 1 ½ TL Salz
- 3 Salbeiblätter, frisch
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 50 g Weißwein
- 2 EL Olivenöl
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 2 TL Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Basilikumblätter, frisch, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1628 kJ / 388 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1213 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4小时
Sommer Bolognese Bowl
35min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 min
Winterliche Gemüsesuppe mit Maroni und Debreziner (XXL)
1h 20min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50 min
Steaks mit Kräuterbutter, Rosmarinkartoffeln und Brokkoli
45 min
Wilder Wurzel-Topf
2h 45min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 min
Suppentopf mit Bratwurst
45 min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40min
Reisfleisch One-Pot
45 min
Gotl-Zopf
2 Std. 15 Min