Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 400 g Bratwurst vom Schwein, roh, gehäutet, in Stücken (2 cm)
- 5 g Balsamico-Essig
- 1 ½ TL Salz
- 3 Salbeiblätter, frisch
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 50 g Weißwein
- 2 EL Olivenöl
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 2 TL Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Basilikumblätter, frisch, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1628 kJ / 388 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1213 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Pastitsio - Makkaroniauflauf mit Faschiertem
1h 30min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Boef Stroganoff
50 Min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Kalbsrahmgulasch
1h
Reisfleisch
2h 20 min