
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 60 g Karotten in Stücken (2 cm)
- 50 g Stangensellerie in Stücken (2 cm)
- 400 g Bratwurst vom Schwein, roh gehäutet, in Stücken (2 cm)
- 5 g Balsamico-Essig
- 1 ½ TL Salz
- 3 Salbeiblätter, frisch
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
- 50 g Weißwein
- 2 EL Olivenöl
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 2 TL Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Basilikumblätter, frisch zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 388 kcal / 1628 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1213 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3hod. 45min
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35min
Lasagne
1hod. 45min
Linseneintopf (XXL)
4hod.
Rehragout mit Serviettenknödel
1hod. 25min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1hod. 30min
Whisky-Cremelikör
45min
Traubengelee
1hod.
Weihnachtsmarmelade
50min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min