Lachstatar mit Avocado und Ei

Lachstatar mit Avocado und Ei

4.5 10 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
6 Portionen

Suroviny

  • Eier (Größe M) kalt
    6
  • Wasser zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
  • Dill, frisch Blättchen abgezupft
    2 Stängel
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken
    250 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    20 g
  • Olivenöl mit Zitronengeschmack
    5 g
    5 g Olivenöl
  • rosa Pfefferbeeren
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • reife Avocados
    3
  • Sprossen, frisch z. B. Radieschensprossen
    30 g
  • Toastbrot getoastet
    6 Scheiben

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 435 mg
Protein 19 g
Kalorie 1678 kJ / 401 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...