Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M), kalt
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- 2 Stängel Dill, frisch, Blättchen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
5
g Olivenöl, mit Zitronengeschmack
nebo 5 g Olivenöl - 1 TL rosa Pfefferbeeren
- ½ TL Salz
- 3 reife Avocados
- 30 g Sprossen, frisch, z. B. Radieschensprossen
- 6 Scheiben Toastbrot, getoastet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 435 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 Std. 5 Min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5 Std. 30 Min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Scallops & Pea Puree
20min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Apfelkren
40 min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min