Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M), kalt
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- 2 Stängel Dill, frisch, Blättchen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
5
g Olivenöl, mit Zitronengeschmack
nebo 5 g Olivenöl - 1 TL rosa Pfefferbeeren
- ½ TL Salz
- 3 reife Avocados
- 30 g Sprossen, frisch, z. B. Radieschensprossen
- 6 Scheiben Toastbrot, getoastet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 435 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caesar Salad mit Huhn
50min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Marinierte Schwammerl in Öl
48u. 30min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 min
Scallops & Pea Puree
20 min
Orient Express
20 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25min