Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Scheiben
- 100 g frisches Lachsfilet (Sushi-Qualität), in Stücken
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 2 Avocados, geschält, entkernt, in Stücken
- 1 - 2 TL Zitronensaft, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 4 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, zum Dekorieren
- Kresse, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1336 kJ / 319 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2hod. 30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Scallops & Pea Puree
20min
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Lachs-Tatar
5min
Zitronenrisotto
30min