Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut (Sushiqualität)
- 100 g Sonnenblumenöl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 EL Kapern, eingelegt
- 4 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Minze, Basilikum, Koriander), Blättchen abgezupft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- 1 TL Senf
- 200 g Spargel, grün, in Stücken
- 100 g Vogerlsalat
- 1 TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1738 kJ / 416 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1j
Paprika Tricolore im Glas
1h 10 min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10 min
Crostini "Tricolore"
35 Min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1j
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10 min
Scallops & Pea Puree
20 min
Thunfischpâté
4h 20 min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2j
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min