
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut (Sushiqualität)
- 100 g Sonnenblumenöl
- 40 g Frühlingszwiebeln in Stücken (1-2 cm)
- 1 EL Kapern, eingelegt
- 4 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Minze, Basilikum, Koriander), Blättchen abgezupft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- 1 TL Senf
- 200 g Spargel, grün in Stücken
- 100 g Vogerlsalat
- 1 TL rosa Pfefferbeeren zerdrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 416 kcal / 1738 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1hod. 5min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1hod.
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1hod.
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1hod. 10min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Scallops & Pea Puree
20min
Lachstatar auf Avocadomus
15min