Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut (Sushiqualität)
- 100 g Sonnenblumenöl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 EL Kapern, eingelegt
- 4 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Minze, Basilikum, Koriander), Blättchen abgezupft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- 1 TL Senf
- 200 g Spargel, grün, in Stücken
- 100 g Vogerlsalat
- 1 TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1738 kJ / 416 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Steirische Fischsulz
7 Std.
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Bouillabaisse
1h 25min
Crostini "Tricolore"
35min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar auf Avocadomus
15min