
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Avocadocreme
- 2 Bio-Limetten
- 400 g Avocado (essreif), in Stücken
- ½ TL Salz
Lachs sous-vide
- 1450 g Wasser
- 600 g Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl etwas mehr zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 491 kcal / 2053 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 371 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steinpilze sous-vide
30min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Kärntner Kasnudln
1h 45min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Gegrillter Fisch und Gemüse
1h 15min
Ossobuco sous-vide
13h
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min