Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Avocadocreme
- 2 Bio-Limetten
- 400 g Avocado (essreif), in Stücken
- ½ TL Salz
Lachs sous-vide
- 1450 g Wasser
- 600 g Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 371 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3u. 30min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2u. 25min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20 min
Sous-vide Oktopus-Salat
8u.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
Ossobuco sous-vide
13u.
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20 min